2013. július 1., hétfő

Part 20 (RÉSZLET)

Drága Olvasóim!

Szeretnék most is egy aprócska részlettel szolgálni nektek, mielőtt felkerülne a teljes fejezet. Igaz ez a mostani részlet, az eddigi legrövidebb részlet, amiért előre is bocsánatot kérek, de... Igen, itt ez a bizonyos DE szócska, amely azért van, mert... mert kárpótlásul, a teljes fejezet most hosszabb lesz, mint amilyen az előző volt. Ugye nem bánjátok, ha hosszabb lesz?! xD Amilyen gyorsan csak tudom, és ahogyan az időm engedi (sajnos, most ezen a héten végig egész naposan melózom - azaz reggel héttől, délután négyig -), hozni fogom majd a folytatást. :) A héten mindenképpen felfog kerülni, hogy melyik nap azt még nem tudom. Meglehet, hogy egy avagy két nap múlva, de mindenesetre azon leszek, hogy max. péntekig kész legyek vele, és hogy fel is tegyem. :)
Mindenkinek kellemesen szép estét kívánok, és hetet!


Love_Day

/*Akkor láss neki a tervednek... tégy velem, amit akarsz - próbálok minél csábosabb hangon megszólalni, miközben a hatalmas ágyhoz sétálok, amely előtt, lassú mozdulatokkal kezdek megválni a ruháimtól - tégy a magadévá! – utasítom.
Nem is kell őt tovább ingerelnem, és kérnem sem. Visszafojtott lélegzettel, átszeli köztünk azt a néhány centit, majd amikor közelebb ér hozzám, a csípőmet megragadva magához ránt.
- Kérésed számomra parancs! - mormogja közel az ajkaimhoz, amelyeket pillanatokon belül az övével tapaszt be...*/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Társoldalaim

°°Amiket én olvasok és ahová érdemes benézni°°