2013. augusztus 27., kedd

Néhány tudnivaló, az "új" történetről!

Drága Olvasóim!

Mielőtt belevágnék abba, hogy néhány olyan tudnivalót osszak meg veletek, amely osztja a hamarosan el induló új történet fogalmát, szeretném közölni veletek, hogy most már tényleg nem kell sokat várni a részekre. Ugyanis a minap sikerült kiküszöbölnöm két heti szabadságot, amelynek ideje alatt, végre tudni fogok elegendő időt szánni arra, hogy írni tudjam a fejezeteket. Igaz eddig még csak az első van majdnem kész, de addig ameddig a másodikat és a harmadikat meg nem írom, addig nem szeretném felrakni az első részt... némi elővigyázatosság kedvéért. De mivel a szabadságom csak a jövőhét hétfőn kezdődik, így mindenesetre szeptember(elején)ben fog csak elkezdődni igazán ez a történet. Ha csak valami csoda nem fog történni... vagyis ha esetleg hamarabb neki nem tudok -e majd kezdeni. 
Ötletekben és ihletekben szerencsémre nincs hiány, így ez felől semmi akadály nincs amiben ütközni tudok. Csak eddig az idő volt az amiben hiányt szenvedtem, nagy sajnálatomra. :/ De jövőhéttől ez változni fog.

Rátérve az "új" történetre. Számozással írnám le. Nos amit tudnotok kell róla, az az, hogy:
1. A két főszereplő továbbra is Anastasia Steele és Christian Grey. Mellékszereplőket pedig a Passionate, New York menü oldalon tekinthetitek meg.
2. A történet nem a könyv szerint, vagyis nem az alapján íródik majd... vagyis nem teljesen - (De ezt majd látni is fogjátok majd a feltöltések során.) - sem pedig a könyv után.
3. Teljesen más irány... más kezdet... és más folyamatot tervezek megírni. Alapjából véve, akár mondhatni azt, hogy olyan, mintha nem Anastasia és Christian lenne az akiről írni fogok, hanem Nina-ról és Matt-ről.
Azonban előfordulhat, egyes alapok mely ismerősek lehetnek nektek. De azt megígérhetem, hogy nem fog a történet a könyvhöz folyamodni!
4. Szándékomban áll, a férfi főszereplőm Christian karakterén változtatni egyes szempontokból, és  a nőkhöz viszonyuló viselkedése is  másképp lesz majd.
5. Mivel ezt a történetet a Fifty Shades of Grey trilógia könyv sorozat ihlette, így ennek a témája is hasonló lesz mint amelyet E. L. James - től és a hozzá hasonló gondolkodású íróktól olvashattunk.
6. Előfordulhat majd +18 - as jelenetek (de nem annyi mint a mostani "erotikus" témával fűszerezett könyvekben), és trágár szavak - amelyeket igyekszek is majd kiszűrni belőle -.
7. Azt nem tudom megírni, s garantálni sem, hogy hosszú részekből fog majd állni a történet, de megteszek majd minden tőlem telhetőt, hogy ne legyenek rövidek.
8. Ízelítőket ahogyan az előző történetemnél is, úgy ennél is lesz majd mielőtt felkerülnének majd a teljes részek!
9. A véleményeket ennél az új story - nál is örömmel fogadom, és kíváncsian várni fogom majd. Jöhet pozitív - negatív építő jellegű is! De a goromba, és sértő megjegyzéseket azt mellőzzétek - ugyanis azokat törölni fogom... Hisz ha valami nem tetszik, azt vagy leírod normálisan minden sértő és bántó szó nélkül, avagy a jobb felső sarokban lévő x -re kattintva, távozhatsz is az oldalról!
10. Továbbá nem lesz kommentár határ, úgy ahogyan az előzőnél sem volt! Így a részek úgy és akkor fog majd jönni, ahogyan lesz rá időm megírni és feltenni. De megpróbálom úgy csinálni, legalább heti egy alkalommal legyen fent friss rész!

Tehát a fent felsorolt pontokat akár figyelembe is lehet venni, már aki továbbra is kíváncsian várja a szóban forgó történetet! Ha esetleg valami gond felvetődne, az az, ha véletlenül nem sikerülne a megadott időpontban feltenni a részt, akkor arról és annak okát közölni fogom majd veletek... de ha én nem tudom valamilyen ok során megtenni, akkor majd a bétámat: Dóry-t fogom megkérni rá!

Hm... nos elvileg egyenlőre most csak ennyit szerettem volna veletek megosztani. Ha valami van, akkor azt közölni fogom veletek. Mindenesetre ha várjátok a kezdést, akkor nézzetek fel néha az oldalra... mert előfordulhat, hogy akár hamarabb is érkezhet majd az első rész vagy arról valamicske információ! ;)

További szép és kellemes napot,hetet és utolsó nyári szünidei napokat azoknak akik szabadságon, avagy esetleg suli újbóli kezdés előtt állnak!

Candy D.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, nagyon várom az új történetedet. :)
    Ez a két hét alatt amíg nem írsz, addig pihenj jót! :)
    Puszi: Forci:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Forci!
      Örülök, hogyha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet. Hiszen ez is volt a célom. ;) Hidd el én is nagyon várom már, hogy végre tovább írhassam, és hogy megosztassam veled/veletek. Amelyben remélhetőleg és minden viszonylag ez a két hétnyi szabadságomban elegendő időm jut majd arra, hogy írjam a részeket.
      Köszönöm, hogy írtál! :)
      Puszillak: Candy D.

      Törlés

Társoldalaim

°°Amiket én olvasok és ahová érdemes benézni°°