2013. szeptember 4., szerda

Hírek: arról, hogy mikor fognak érkezni a fejezetek; arról, hogy megvannak a Szürke ötven árnyalata "főszereplői"!

Drága Olvasóim!

Gondolom most sokatok gondolatait, idejét, és figyelmét most a suli kezdete és a tanulás foglalja le. És persze akadhatnak olyanok is köztetek, akik már nem tanulnak, ha nem dolgoznak, ahogyan jó magam is. Éppen ezért, mivel -e hét hétfőtől én most egészen -e hónap 23 - ig, szabadságon leszek, az az, többnyire itthon leszek - ami azt jelenti, hogy így több időm lesz arra, hogy írjam tovább a fejezeteket - , arra jutottam, és úgy is látom most így jónak, hogy a részeket hétvégente hoznám! Mert így nektek is lesz időtök arra, hogy elolvashassátok, és nekem is csak ekkor van időm rá igazán, írni. Bár esténként is lehetne, de igazság szerint, nekem már késő este semmi kedvem, és energiám arra, hogy írjak. S mivel egy egész héten át dolgozom, csak a hétvégén nem, így ilyenkor tudok majd én is csak írni. Remélem, hogy ez nem okoz majd nektek különösebb okot. :$
Az első részre most már tényleg - de tényleg nem kell sokat várni. De előtte, bár nem terveztem, de az utóbbi napokban még is úgy jött ki - gondolatban -, hogy mégis írni fogok egy prológust, amellyel kezdetét fogja venni a történet...

Végül rátérve az eme bejegyzésem másik lényegére: Nem tudom, hogy hallottátok avagy olvastátok -e már, hogy megvannak a Szürke ötven árnyalata c. könyv fő karaktereinek - filmbeli szereplői.
Mivel a legtöbb portálokon ez már megosztott tény lett, így gondoltam, hogy veletek is megosztom a saját véleményemet, amelyhez ha akartok, ti is hozzá fűzhettek valamit.

A hírt E.L. James, a méltatott könyvsorozat szerzője erősítette meg: megtalálták mindkét főszereplőt!


Anastasia Steele szerepében: Dakota Johnson
Christian Grey szerepében: Charlie Hunnam

Nos... khm... bár egészen a tegnapi napig, egyáltalán semmi fogalmam sem volt arról, hogy kik ők... kiknek a gyerekei stb.... még is amikor megpillantottam őket, az első reakcióm az volt, hogy: Na ne máááárrrr!!! Ez most komoly??? Ugye csak vicc??? Percekig csak elképedve meredtem a képernyőre!
Amely után kicsit utána is néztem a szereplőknek, hogy na azért mégis, kikről is van, szó, meg hogy kinek a fiáról s lányáról van szó. Sikerült megtudom hogy Dakota, Hollywood egyik legtehetségesebb színésznőjének a lánya, Mellanie Griffith-nek. Míg Charlie-ról, hogy az idei Tűzgyűrű c. film egyik főszereplője volt, amelyet egyébként tökre untam. Sajnos egy nagyon erőltetett, sőt mi több értelmetlen, és unalmas az egész film. Nem csak az egész kidolgozás, de maguk a szereplők is azok voltak. Igazán örültem amikor véget ért...
Visszatérve az eredeti témánkhoz a Fifty Shades of Grey c. könyv megfilmesített változatában alakító két főszereplőhöz (huhh, ezt most aztán jól megfogalmaztam ... xD), nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egyáltalán nem vagyok megelégedve azzal, hogy ők fogják játszani a főszerepet a filmben. Ezt nem azért mondom, mert hogy Dakota egy híres színésznőnek a leány gyermeke, és hogy Charlie legutóbb filmjében - amikor tulajdonképpen először láttam őt szerepelni -, nem ért el nálam tulajdonképpen az égadta világon semmit sem. Ha nem azért, mert én egyszerűen nem tudom őket elképzelni, mint Ana és Christian. Próbáltam, de nem ment.
Én azt hittem, hogy a férfi főszereplőt Matt Bomer fogja alakítani. Hiszen ő benne meg van az a bizonyos plusz. Az a fajta kisugárzása, amely miatt számomra csak ő tudja megeleveníteni ami Ötvenünket. S mellette ráadásul, az mellett, hogy amikor csak rá nézek egy - egy képére, tökre Christian-t látom meg benne.
Így én csak azt tudom erre nektek is mondani, ahogyan a barátnőimnek is, és az egyik legkedvesebb blogerina társnőmnek: Angelhart-nak, és bétámnak is, hogy számomra Matt Bomer az igazi Christian "Ötven árnyalat" Grey. Ő volt eddig, s ezután is ő marad. ;)
Anastasia-t alakító színésznőt, nos bevallom nekem szőkén szimpatikusabb mint így barnán. De akkor sem tudom őt elképzelni erre a szerepre. Hogy kit is tudnék elképzelni rá? Talán Nina Dobrev-et, vagy talán valaki mást.... de őt egyszerűen nem tudom.

De hát ez van... sajnos nem mi dönthetünk arról, hogy ki/kik játsszák az éppen adott szerepeket. :( Mindenesetre, én hogy őszinte legyek,  nem is igazán bántam volna azt sem, ha nem akarnák megfilmesíteni a filmet. Hogy miért is? Azért, mert egy ilyen témájú könyvet - amely tulajdonképpen túl sok erotikus jelenetet tartalmaz, nem igazán találom értelmét annak, hogy filmet készítsenek belőle. Mert bár meglehet, hogy vannak benne érzelmes, és vicces jelenetek is, de azért valljuk be, mégis csak egy erotikus tartalmú könyvről van szó. Amely miatt, így várhatóan csak többnyire pornót fogunk majd kapni. Ha pedig kevesebb +18 -as részt fog tartalmazni, akkor pedig több mint valószínű, hogy a film rendező és E.L. James is lehúzhassa a rolót. Ugyanis akár tagadják akár nem, azok akik megvették a könyvet avagy el is olvasták, és tetszett is nekik, azok számára az utóbbi feltevésem, meglehetősen gondot fog okozni számukra.
De megeshet, hogy ez még sem így van, s csak talán én tévedek. De ha jobban átfontolom azt amit az imént írtam le, akkor is csak azt tudom mondani még magamnak is, hogy még is van benne valamiféle igazság.

Na és akkor ilyenkor jön az a kérdés, hogy akkor hogyha én ezt gondolom erről az egészről, akkor mégis mi a csudáért írok a Fifty Shades of Grey c. könyv sorozat témájában... és azok szereplőiről?!

Az igaz, hogy e könyv alapja és szereplői során írok, mégsem teljesen hasonlít az én írásom a könyvre. Ugyanis az én írásomban nincs annyi erotikus jelenet, mint a könyvben. És ezt nem is szándékozom igénybe venni.
Én tökre megvagyok azzal, ha csak néha - néha alkalom adatán vágok bele egy + 18 - as jelenet megírásába. S ha ez valakinek nem tetszik, mert esetleg több ilyen jelenetre vágyik, s olvasna, annak csak azt tudom mondani, hogy keressen magának egy teljes mértékű erotikus történetes blogot - bár kétlem, hogy találna -, vagy egy hasonló könyvet, avagy nézzen pornót. Avagy írja meg saját magának. Ugyanis én nem szándékozom, egy olyan történetbe kezdeni, amelyben csak szex... szex... és szex van alapul. 
Nem vagyok prűd... mint azt már azt hiszem gondolhassátok is, hogyha korábban már írtam ilyen jeleneteket. De könyörgöm... mi a jó abban, ha minden egyes jelenet - fejezet, csak ARRÓL szól??? 

Bevallom, bár a könyvet vettem alapul a nem régen befejezett történetem megírásához, és az újonnan követő történetemhez is, még sem mondom azt, hogy nekem igazán tetszett a könyv sorozat. Mert nem így van. Mondhatni vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatosan. Voltak egyes bizonyosok pontok, jelenetek amelyek megfogtak, s tetszettek is... de többnyire akadtak olyanok is, amelyek pedig nem... Néha a kevesebb, talán jobb... - ezt a mondatot ismételgettem magamban is akkor, amikor végig olvastam mind a három könyvet.... Így én ez téren, s ennek okául nem is várom a filmet...

Nos tehát ez az én véleményem... lehet csak egyedül én érzem így, s csak egyedül osztozok meg benne... de azért arra kíváncsi vagyok, hogy ti hogy vagytok mindezzel? Nektek mi a véleményetek erről? Ez alá a bejegyzés alá, nyugodtan megírhatjátok a véleményeteket. :)

Továbbá lenne egy kérdésem számotokra, miszerint: benne lennétek -e egy Chat partiban? Azaz egy bizonyos napon, egy bizonyos időn belül xy-tól - xy-ideig? Csak így itt az oldal chatjén... beszélgethetnénk ha akarjátok. Ha kérdésetek adódna, avagy valami ötlet féleségetek, vagy bármi egyéb amelyet szeretnétek megosztani velem... ha igen, benne lennétek, akkor ide ez alá bejegyzés alá, kommentben jelezzétek nekem, s azt is írjátok le, hogy nektek mikor volna jó...

További szép és kellemes estét, és hetet kívánok mindenkinek. Rövidesen jelentkezem, majd! ;)

Candy D.

1 megjegyzés:

  1. Draga Candy D.! En teljesseggel kiakadtam amikor megtudtam h kik fogjak alakitani a filmben a foszereploket...csak neztem a kepernyot es nm akartam elhinni,hogy lehet az h ket olyan szinesz kapta meg a szerepet akikrol en SOHA eletemben eddig meg nm hallottam????...Valjuk be az EGYETTLEN aki Cristian Greyt alakithana az csak Matt Bomer!!! Az a pasi megtestesit mindent ami megfelelne Cristian szerepere....szoval a legyeg h azt a filemet amit eddig olyan nagyon vartam tonkretettek,mostmar nm is biztos h akaraom egyaltalan latni a filmet.En KIAKADTAM! na de mind1,maradok a konyvnel es a blogodnal :P
    A chetes kerdesre a valaszom igen,benne lennek!
    Edina

    VálaszTörlés

Társoldalaim

°°Amiket én olvasok és ahová érdemes benézni°°