2013. június 22., szombat

Kövess a Bloglovin-on is!

Drága Olvasóim!

Mint ahogyan azt már látható a legtöbb blogon, úgy most én is szeretném veletek megosztani, hogy azt a hírt kaptam, a Google Reader meg fog szűnni.

Diana Brunwin oldaláról át másoltam a az alábbi tájékoztatót:

"Bizonyára a blogspot ezen rész - a design készítő, fanfic író - nem igazán értesült erről az "eseményről". Csak páran tudnak róla.

Mi az a Google Reader?

Mindennap fellépsz a blogspot fiókodba, s megnézed milyen friss bejegyzések kerültek fel más - más blogra. Ezt jelenti a Google Reader, ami behozza a friss bejegyzéseket, hogy ne kelljen mindig, folyamatosan nézned az adott blogot. Nos, ez fog megszűnni.

Akkor mi lesz? Mindennap sorba meg kell néznem a blogokat?

Nem, nem kell! Van egy olyan oldal, ahova ha beregisztrálsz minden blogod bekerül, amit követsz és úgy fogott OTT(!) azon az oldalon látni, mintha blogspoton lennél. De, csak is látni fogod. Ott tudomásom szerint nem írhatsz bejegyzést a blogodra (bloglovinon), csak látod a friss bejegyzéseket. Ugyan úgy berakhatod a saját blogodat is, de csak azt látod ott, hogy kiköveti ott a bloglovinon. Tehát ha a blogspoton felrakod az új részt, azt a bloglovinon látják.

Tehát körülbelül három hét múlva már nem fogod blogspoton látni a friss bejegyzéseket tudomásom szerint.

Mi az a bloglovin?

Az említett oldal, melynek segítségével láthatod kedvenc blogjaid legújabb bejegyzéseit.

Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy minél több emberhez juttassátok el ezt a leírást. Akár linkelheted ezt a bejegyzést, csak minél többen tudjanak erről! FONTOS LENNE!

Sajnos, a feliratkozók is eltűnnek majd, magyar idő szerint július 1-jén.!"

Saját blogom bloglovinje: http://www.bloglovin.com/blog/7948955/you-are-the-only-one-who-has-ever

Ha bármilyen kérdésetek lenne, kommentben nyugodtan tegyétek fel, és én igyekszem majd a válasszal!
Ha pedig elsőre nem sikerülne a regisztráció, avagy a blogjaitok felvétele: Noricii blogjára kattintva, találtok egy leírást, amely megmutatja, hogy mit, és hogyan tudtok megcsinálni!

{Love_Day}

4 megjegyzés:

  1. Szia Love Day!

    Valamit nem értek. Most minden blogspotos történet átkerül erre az új "blodlovinra" és már csak ott lehet olvasni a őket? Magyarul teljesen új "helyre kell költöztetni"?
    Ha továbbra is olvasni akarom az oldalad, akkor nekem mint olvasónak mit kellene tennem?

    Lehet hogy csak nekem kicsit zavaros .

    Nóci

    VálaszTörlés
  2. Kedves Nóci!

    Igen, de csak akkor kerülnek át, ha az illető is úgy akarja.
    Valószínűleg csak ott lehet majd elolvasni, ugyanis itt mint ahogyan a fentiekben is írva van, megfog szűnni a Reader, amely mutatná nektek a frissek érkezését.
    Sajnos ennél többet még én sem tudok. :/

    Ha továbbra is olvasni szeretnéd mint az én oldalamat, s mint azokat az oldalakat amelyeket eddig is, akkor csak annyit kell tenned, hogy magad is regisztrálsz a Bloglovinra, majd ott adódik egy olyan lehetőség, hogy a kedvenceid követése. (De hogy ez így be is töltse neked, ahhoz azzal az email címemmel kell regisztrálnod, amellyel a google-ban is vagy.) Ha nem, akkor oda is regisztrálnod kell.

    Ha van még valamit amit nem értesz, szólj csak nyugodtan, és elmagyarázom neked! :)

    Nem csak neked zavaros ez az egész, ha nem sokunknak is az. Főleg meg azoknak akik hozzám hasonlóan írnak - avagy egyéb szerkesztések miatt nyitott blogot. :(

    Üdv: Love_Day

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Köszönöm a felvilágosítást. Sikerült regisztrálni a bloglovin-re, és ha mindent jól csináltam, akkor sikerült "felvenni téged" követésre. :)
    Nem egy egyszerű "játék", főleg nektek, akik írják a történeteket, és meg kell csinálnotok. Nem irigyellek benneteket.
    Imádom amikor új dolgokat találnak ki de nagyon.

    Nóci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nincs mit! Természetes, hogy elmagyaráztam!
      Örülök, hogy sikerült a regisztráció. :)
      Na igen, nem volt és nem is egyszerű... azt hiszem sokunk nevében is mondhatom, hogy rendesen összezavart minket ez az új dolog, és, hogy magunk sem értjük és nem is tudjuk az okát annak, hogy miért lesz ez?! :/

      Az utolsó mondatodra reagálva: Nem vagy egyedül!

      Love_Day

      Törlés

Társoldalaim

°°Amiket én olvasok és ahová érdemes benézni°°